Xinshizhan Precision Co., Ltd.

  • China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken XSZ
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 1000000-3000000
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Co. van de Xinshizhanprecisie, binnen gevestigd Ltd, shenzhen, China. Wij doen de verwerking van de precisiehardware, hoofdzakelijk het niet genormaliseerde delen machinaal bewerken en machinesdelen. Wij worden gewijd in productie van douane gebouwde producten voor OEM markt.

Wij zijn samengesteld uit een meertalig, ervaren team dat u in elk aspect en stap van uw project zal volgen en bijstaan. Ons techniekpersoneel, allen heeft meer dan 10 jaar van verwerkingservaring.

Onze fabrieksproductielijnen zijn samengesteld uit CNC draaibank en CNC machinaal bewerkend centrum (as 3, 4 en 5 met Japanse Mitsubishi-software). Dank aan elk van dit materiaal, kunnen wij prototyping en productie van kleine aan van gemiddelde grootte reeksprecisie doen machinaal bewerkend voor onze klanten rondom de wereld. Wij gebruiken vele verschillende materialen, met om het even welke oppervlaktebehandeling voor alle toepassingen. Onze producten worden wijd gebruikt in elektronika, werktuigmachines, communicatiemiddelen, medische apparatuur en autotoebehoren.

Wij verzekeren u een baan goed uitgevoerd met een efficiënt, ervaren personeel bij uw dienst, allen terwijl het respecteren van uw nauwkeurige specificaties en uw chronologie. Wij waarborgen uw besluit om tot ons uw partner in Azië te maken zijn juiste!

 

Geschiedenis

China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Opgezet in 2009, Xinshizhan-is Precisieco., Ltd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van CNC Machinaal bewerkte Delen & CNC Draaiende Delen betrokken is. Wij worden gevestigd in Shenzhen, met geschikte vervoerstoegang.

 

Elk van onze producten leven internationale kwaliteitsnormen en zeer over de hele wereld gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten na. Behandelend een gebied van 2000 vierkante meters, hebben wij nu meer dan 50 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 2500000 overschrijdt en voeren wereldwijd momenteel 85%of uit onze productie.

 

Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Bovendien, wij hebben SGS, Ce, ISO9001, enz. ontvangen.

 

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt dat Amerika, Europa, Australië, Korea, Japan, enz. bereikt.

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

Dienst

1.CNC malen/het draaien
2.Gear verwerking
3.Carbon vezeldelen verwerking
4.Sheet metaalverwerking

 

China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xinshizhan Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter