Wat CNC machinaal bewerkend technologie is

July 24, 2016
Laatste bedrijfsnieuws over Wat CNC machinaal bewerkend technologie is

Wat CNC machinaal bewerkend technologie is

 

Het algemene CNC machinaal bewerken gewoonlijk verwijst naar de precisie van de computer digitale controle het machinaal bewerken, CNC machinaal bewerkend draaibank, CNC malenmachine, CNC machinaal bewerkend het boring en malenmachine, enz.

 

CNC, ook als computergong wordt bekend, is eigenlijk CNC malenmachine die. In Guangzhou, Jiangsu, Zhejiang en Shanghai, is iemand geroepen „CNC machinaal bewerkend centrum die“, een nieuwe verwerkingstechnologie machinaal bewerken, moet de belangrijkste baan het verwerkingsprogramma compileren, zal zijn het originele handwerk aan computer programmering. Natuurlijk, wordt de ervaring in handverwerking vereist.

Voordelen van CNC die machinaal bewerken:

1. Verminder zeer de hoeveelheid het bewerken. En machinaal bewerkend complexe vormdelen vereis het complexe bewerken niet. Als u de vorm en de grootte van het deel wilt veranderen, moet u slechts de procedure wijzigen van de deelverwerking, geschikt voor nieuw productontwikkeling en wijziging.

2, stabiele verwerkingskwaliteit, hoge verwerkingsprecisie, hoge herhalingsprecisie

3. Hoge productieefficiency in het geval van veelvoudige verscheidenheden en kleine gegroepeerde productie. Het kan de de productievoorbereiding, de werktuigmachineaanpassing en tijd van de procesinspectie verminderen, en de scherpe tijd verminderen

4, kunnen de complexe oppervlakte verwerken die moeilijk om door conventionele methodes is worden verwerkt, en kunnen sommige verwerkingsdelen zelfs verwerken die niet kunnen worden waargenomen.

5, het nadeel van CNC het machinaal bewerken zijn dat de kosten van het werktuigmachinemateriaal, vereisen een hoog niveau van exploitanten duur zijn.